Det blir fort dyrt å være sykemeldt...

Hei hei, alle sammen!

Blogger fra sofahjørnet mitt. Her jeg tilbringer dagene mine for tida, når jeg ikke ligger i senga, eller sitter på do... Jeg har heldigvis tatt opp "Home and away" siden februar, så har nok av underholdning på tv'en.

Men ellers da, så er pc'en og nettbutikker veeeldig fine å hvile øynene på! Gosh altså, finnes mye fint der ute i verden, også så lett å få tak i fra sofakroken.

Og da finnes det heldigvis en slik en fin greie som heter  KickBack.no! Dette er ikke noe tull, eller lureri. Jeg har hatt det kjempe lenge, og det er geniaaalt! Konseptet går ut på at de har samarbeid med mange ulike nettbutikker, så hver gang du handler hos en butikk får du en viss prosent av kjøpesummen tilbake, i form av Kickback. 1 kickback er det samme som 1 krone. Når du har samlet opp nok kickback, eller kroner, kan du veksle dem inn i gavekort, som du så kan shoppe mer for!

Haha, få mer å shoppe for, ved å shoppe?! Jepp, GeNiAlT! Klikk her  for å registrere deg!

Dette er fullstendig gratis for deg, ingen skjulte kostnader! Bare ren og skjær shoppingglede! Stikk innom sida deres en tur i det minste, og la deg overraske over alle de ulike butikkene de har samarbeid med. Her er det mange kroner å hente! 

Fortsatt god helg alle sammen =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits