15 weeks challende - nattbordet ditt

♥  week 12: Nattbordet ditt

Hehe, i dag skulle jeg egentli skrevet om og vist nattbordet mitt, men siden vi fortsatt lever midt i oppussingskaos har jeg ikke noe nattbord. Vi sove på kjellerstua, og har egentlig hele klesskapet spredt rundt oss. Motiverende.

Men det jeg alltid har på nattbordet er piller mot halsbrann, paracet mot smerter, vekkeklokke, mobil/tablet med spill for våkenetter, og vann mot kvalme. Men snaaart skal vi få nytt soverom med ny seng og sengegavel med oppbevaring. Jeg gleder meg!

Ellers har jeg nå jobbet én dag i uka i fire uker. Det funker på en måte, men på en annen måte er arbeidsdagen tyngre nå når jeg ikke lengre er avdelingsleder, og jeg har alle tunge arbeidsoppgaver. Det er heller ikke særlig motiverende. Men det er organisert til dialogmøte nå i desember med NAV, så får jeg kanskje litt mer svar da. Men inntill videre har jeg behov for fire fridager hver uke, nå har jeg feks hatt mer eller mindre konstant hodepine i en uke... I tillegg til trønderlags mange stormer har jeg store planer om å gi bort både hode og knær til jul. Har bare ingen å gi dem til, er ingen jeg ønsker så vondt. Jaja, det er vel på dager som nå man kjenner at man lever.

Én kommentar

katrine

02.12.2013 kl.20:56

Lykke til hos nav:)

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits