Dag 1 på kurbad

Jeg vil hjem!!!

Dette var virkelig ikke slik jeg hadde sett for meg! Jeg forstår jo at stedet er dominert av seniorgarden, men når den eneste moderne teknologien er en felles tv som skal stå på nrk og en kassettspiller på rommet, da føler jeg meg litt vell ung. Og når senga er så hard at det føles som å ligge rett på gulvet, og toalettet er så høyt at jeg så vidt når nedi gulvet med tærne...da føler jeg meg også ganske lita!

Men nå er det egentlig ikke rommet jeg bør klage på, men maten! Det er middag klokken 14-14.45. Hallo, jeg har jo så vidt spist lunsj da!? Og når jeg kommer opp til spisesalen 14.35 og finner døren stengt... Lunsjen var soppsuppe, til meg uten melk og i tillegg uten gluten. De har dermed da kokt sopp i rent vann. Se for deg en kjele med grumsete vann, litt fettklumper på overflaten, og brune klumper nedi? Jeg spiste ikke lunsj for å si det sånn! For det er ikke noe alternativ til maten. Til kvelds var det satt av to skriver brød til meg, fordi det andre brødet inneholder melk. To skiver var absolutt ikke nok med tanke på så lite jeg hadde spist før i dag, så jeg stjal med meg kjeks til rommet. Får rasjonere de ut over kvelden så jeg holder ut til frokost i morgen...

Jeg ble sittende ved siden av ei dame og ventet på fysio. Hun prøvde å småprate, og jeg tenkte jeg måtte gi det en innsats, så jeg spurte henne om hun hadde vært og spist middag? ... "Nei. Ikke før til onsdan" fikk jeg til svar. Da tok jeg opp brosjyren jeg fikk tidligere og holdt den godt over ansiktet.

I matsalen er vi plassert ved faste plasser på firemannsbord. Jeg møtte to av mine borddamer til frokost, de var begge 60-70+. De kunne da fortelle at var fjerde borddame kom senere i dag, men hun var _eldre_...

Herregud så ensom jeg føler meg! På rommet henger det en klokke som har stoppet (ironisk nok), en kalender, og et hjelpemiddel for å kle på seg sokker... Jeg har ikke kommet i gang med noe opplegg eller trening enda, og jeg håper bare det er mye bedre enn inntrykkene jeg sitter med i dag, ellers pakker jeg baggen og drar hjem igjen! Stirre i veggen og sulte kan jeg gjøre like godt hjemme.

#kurbad #leddgikt #artritt #crohns #IBD #trening #bootcamp

2 kommentarer

Ellen Thuseth

05.05.2014 kl.20:34

Huffda! Det hørtes ikke koselig ut i det hele tatt :/ Får håpe ting snur seg og oppholdet blir noe positivt for deg. Lykke til :)

Trine J. Graff

06.05.2014 kl.09:39

Så trist at det er sånn. Tenker de ikke på at også unge mennesker trenger rehabilitering. Je var på noe som heter "tilbake til jobb" og her var det mange under 40 i hvertfall ;-)

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits