Dag 2 på kurbad

I dag har jeg heldigvis kommet i gang med noe opplegg! Startet med gjennomgang av treningsopplegg sammen med fysioterapeuten. Jeg starter heeeelt rolig, skal ikke bli svett, og helst ikke sliten i musklene, bare lett varm. Slik skal de vurdere hvor stor belastning jeg tåler før jeg blir sliten. Jeg har også fått et spørreskjema jeg skal fylle ut for å diagnostisere fatigue (Tretthet og sliten uten grunn).

Senere hadde jeg varmebehandling hvor det ble lagt puter/pakker, som hadde ligget i varmebad, oppå og rundt leddene mine. De var varme og gode, og jeg lå slik og slappet av i ca 30 min. Men på tross av det fikk jeg vanlig kulde-verk i venstre foten senere på ettermiddagen. I dusjen lindret det med varmtvann, så det virker ikke som varme egentlig kan forebygge verken min... Jeg er satt opp der hver dag hele uken, det skader jo ikke å slappe av med det heller.

Bra utsikt har jeg også fra rommet mitt.

Så, oppholdet her virker litt lysere nå. Jeg var og dyppet en ankel og en skulder i bassenget for å teste om jeg reagerer på klor (har fått skikkelig elveblest tidligere), også har jeg trent gjennom programmet mitt på egenhånd. Nå har jeg i alle fall noe å bruke dagene på, har nesten ikke vært på facebook i dag!! Men uansett, så skal de ikke få noen medalje for å tilpasse unge folk... Vi sitter stort sett fire ved hvert bord, og jeg trodde det va slik de organiserte, derfor jeg ikke fikk sitte ved det ene bordet det er yngre folk ved... Men til kveldsmat i dag (ja, det er kveldsmat 18.30...klar for å sove nå jeg!) hadde vi fått en ny eldgammel dame ved vårt bord! Så nå er vi fem...hvorfor kunne ikke jeg da ha fådd være den femte sammen med de litt yngre? Og slippe å sitte å snakke om hvor lutete man er i ryggen og udugelige hjemmehjelper som ikke kan pusse vinduer... Det første jeg fikk utlevert når jeg kom hit var feks trygghetsalarm... Den henger ved senga, jeg og sykepleieren ble enige om at jeg nok ikke trengte å gå med den på meg. Men jeg kunne jo få ha den tryggheten om natta... Jeg er livredd for å komme borti den ved et uhell!

#opptrening #bootcamp #kurbad #ung #gammel #leddgikt #smerter #crohns #artritt #IBD

Én kommentar

Ellen Thuseth

07.05.2014 kl.09:03

Bra du er kommet igang med et opplegg hvertfall - så får du fylt dagene med det istede for kjedelige historier fra gamle damer :)

Trine

07.05.2014 kl.17:29

Glede mæ til flere poster fra kurbadet! Vær forsiktig med trygghetsalarmen😜

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits