Dag 3 på kurbad

Slik sitter jeg nå i kveld, med en ispose på hver ankel. Tidligere har jeg alltid behandlet smertene med varme, og det har lindret. Men så sa fysioterapeuten noe smart i dag, (sikkert derfor hun får betalt for å si ting) hvis jeg har betennelse i anklene vil varme føre til økt blodsirkulasjon til leddet og dermed øke irritasjonen og betennelsen. Jeg skulle derfor forsøke å ise ned etter trening i stede. Jeg har meget skeptisk, har alltid følt at kulde har økt ubehaget... Men dette er faktisk utrolig deilig!!!

Jeg vil tro at når smertene skyldes væromslag o.l er det noe annet. Men i kveld har jeg vondt fordi jeg har gått mye og trent og tøyd myyye på anklene. Da var det faktisk godt med is. Men selvfølgelig med lester på underst, kan jo ikke bli for kald på tærne!

Ellers går ting greit her. I dag fikk jeg en ekstra overmadrass til sengen. Så etter å ha lagt den på og testet sengen, sovnet jeg som en stein i nesten _tre_ timer! Tror nok kroppen min er litt sliten likevel, selv om jeg føler at vi gjør veldig lite.

Hadde også tenkt å klage på maten i dag, men har bestemt meg for å droppe det. Den blir ikke bedre uansett hvor mye jeg klager her... Nevnte det for ergoterapeuten min, da hun spurte om jeg trivdes, og hun har helt enig med meg at maten var kjip! De hadde også diskutert det flere ganger, siden det er stadig flere unge mennesker her, men da klaget bare de gamle. Så så, jeg blir da mett på knekkebrød også.

Teen min valgte å komme med et fornuftig visdomsord i formiddag. Det er en mening med at jeg eksisterer, jeg må vel bare prøve å gjøre det beste ut av det...!

#leddgikt #artritt #rehab #kurbad #crohns #IBD #opptrening #trening

2 kommentarer

Victoria Wisløff

07.05.2014 kl.21:10

Håper du har hatt en fabelaktig onsdag! Nyt resten av uka :)

Yvonne Jensen

07.05.2014 kl.22:18

Ser for meg at maten er ganske ille, spesielt når den er beregnet for eldre! (Minnes noen vage minner fra sist sykehusopphold på en avdeling der jeg garantert var den yngste pasienten, og resten kunne vært bestemødrene mine! ) Lykke til med behandling og trening! :)

Miss HaDa

13.05.2014 kl.16:16

Yvonne: Hehe, jeg kan ikke skjønne at de eldre liker slik mat engang... Men takk for det, går egentlig mye bedre denne uken :)

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits