Dag 5 på kurbad

Jeg er hjemme!!! :D

Like etter klokken 14 kom kjæresten og reddet/hentet meg. Droppet rett og slett middagen bare for å komme raskest mulig hjem...

Forsov meg også i dag... Våknet først klokken 6, og sjekket klokka... Lå deretter og for det meste slumret til alarmen skulle ringe 7.30... Jeg våknet igjen 8.48! Er ganske sikker på at jeg ikke hadde slått av alarmen, så bør vel vurdere å skaffe meg ny vekkerklokke. Men da var det bare å sprette opp for å rekke frokost... Deretter hadde jeg en balansetreningstime og rundt 1/2 time med egentrening.

Nå har jeg trent hver dag i fire dager faktisk. Tror aldri jeg har trent så mye før, selv ikke da jeg var mest aktiv. Men så kjenner jeg det også rimelig godt nå. Utrolig sliten i kroppen og hodet, og nå i kveld verker det bra mye i hofta. Men det er vel slik det skal være, vondt må bli værre før det kan bli bedre?

Nå har jeg tilbakelagt hele stedet, og skal baaaare kose meg hjemme i helga! Og jeg tror nesten ingen kan forestille seg hvor godt det smakte med pizza fra bensinstasjonen på vei hjem!!! <3 Senere skal vi ha taco-fredag, og spise masse sjokolade!!

Ingen kommentarer

Prinsessen

09.05.2014 kl.18:52

deilig å være litt hjemme å kose seg også!

Ha en fiiin helg du <3

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits