Dag 11 og 12 på kurbad - siste innspurt!

Bah, tror jeg går og graver meg ned! I dag er skikkeli dritt-dag. Sov nesten ingenting i natt, våknet ca hver time og var sykt kvalm. Løp på badet et par ganger, men falsk alarm. Fortsatte dagen i dag med intense magesmerter. Jeg gjennomførte kun test med fysio, droppet alt annet av trening. Prøvde å sove litt rundt klokken 13, men da begynte de plutselig å vaske vinduene ved senga mi akkurat idet jeg hadde sovnet. På utsiden da... Så nå ligger jeg her på senga igjen etter middag. Var koteletter til middag, og jeg har spist alt for mye. Spent på hvordan resten av kvelden i dag blir.

Dette skulle liksom være siste innspurten her! Jeg skulle trene skikkelig bra, klare flere repetisjoner og virkelig bli sliten... Men det er jo typisk at jeg blir dårlig akkurat når jeg har planlagt noe! Maten har blitt bedre... Den er OK, bare. De suger fremdeles i å tilrettelegge til meg. Fikk egen saus til middag i dag, noe jeg har etterlyst. Det var bare det at sausen var ren olje... Men de siste dagene har det i alle fall vært mat så jeg slapp å spise bare potet til middag.

Men i går da, på dag 11 her var jeg virkelig på topp! Jeg gikk ekstra lang tur ute, opp to bratte bakker, musikk på ørene som virkelig hjelper til å pushe! Kanskje derfor jeg krasjet så hardt i dag...? Neinei, testene hos fysio viser stor framgang på bare 12 dager trening! Fullstendig oppdatering kommer i morgen!

Katy Perry - Roar
"I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire.
Cause I am a champion and you?re gonna hear me roar.
Louder, louder than a lion,
Cause I am a champion and you?re gonna hear me roar"

#leddgikt #opptrening #kurbad #artritt #crohns #IBD #sykdom #smerter #champion

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits