En liten påminnelse...

Å si at du ikke kan ha det vondt fordi andre har det værre, blir like feil som å si at du ikke kan være glad fordi andre er lykkeligere!

3 kommentarer

Yvonne Jensen

03.11.2015 kl.22:09

Håper alt står bra til med deg :-)

Miss HaDa

18.11.2015 kl.23:18

Hei. "Alt bra her", er det ikke det man alltid svarer? Litt rusk her og der, men jeg ble bare så lei av bloggen... og plutselig hadde det gått så lang tid at det ble vanskelig å begynne igjen :p
Men veldig hyggelig å bli husket på :D

Yvonne Jensen

21.11.2015 kl.20:13

Ja, standardsvaret, bruker det litt for ofte selv :-P Jeg kan ikke skryte på meg å ha lest så alt for mange blogger, så når en blir stille blir jeg litt bekymret. Snodig fenomen, siden jeg overhode ikke kjenner deg, annet gjennom det du ønsket å dele. Merker at bloggingen min har gått litt nedover i det siste, så blir spennende å se hvor lenge jeg orker å bruke tiden min på den.

Skriv en ny kommentar

Miss HaDa

Miss HaDa

28, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits