april 2014

Klar for bootcamp!

For ca en mnd siden fikk jeg innvilget opphold på et rehabiliteringssenter, men skulle få nærmere beskjed når jeg skulle få komme. I dag ringte de og lurte på hvor jeg ble av, skulle jo starte treninga i dag! Så posten kan virkelig gå å ta seg en bolle! Men ellers fikk jeg avtalt ny oppstart neste uke, så nå er det ingen nåde lengre! På mandag starter jeg rehab, treningsleir, bootcamp! Nå starter tre-fire ukers tverrfaglig opptrening av kroppen min igjen. 

Jeg er foreløbig veldig usikker på hva dette skal innebære. Jeg skal bo der, og kun fokusere på trening hver dag. Dette har jeg mange bekymringer rundt, man skulle jo tro de er vant med å håndtere ulike mennesker med tanke på rom/seng/fasiliteter/kosthold osv... Men så er jeg igjen redd for hvordan de gjør det med mine sære behov. Har mye tanker rundt dette altså! Har vist at jeg skulle dit en stund nå, men nå ble det brått veldig kort tid til. I morgen må jeg ut å kjøpe meg badedrakt! Jeg har jo kun små sexy bikinier fra forrige sydentur, vet ikke helt om jeg vil føle meg vel med det på kurbad sammen med andre gæmliser.... I tillegg til noe mer treningstøy og sko.

Har fått (svært begrenset) pakkeliste på mail i dag da. Jeg må ta med badetøy, to badehåndklær (det må jeg visst også kjøpe), treningstøy, gode uteklær og sko. Bare dette vil jo sprenge baggen min. Men jeg gleder meg samtidig like mye! Jeg ser fram til å få en skikkelig vurdering av kroppen min. Hvorfor den oppfører seg som den gjør, hvor mye jeg skal presse meg når det gjør vondt, hvorfor får jeg vondt, osv. Også har jeg så klart store forhåpninger om å komme i skikkelig bra bikinoform nå! Fire uker med kun fokus på trening bør jo gi resultater!?!

De skal være internett der, og sikkert ikke tv på rommene, så jeg tror jeg skal bli skikkelig flink til å oppdater bloggen underveis der, tiden vil vise. 

Så, nå skal kroppen min virkelig få vite hva som skjer når den ikke er snill med meg, da er ikke jeg snill med den!

#crohns #artritt #sykdom #helse #trening #bootcamp #kurbad #nyttliv #bikinisesong
#sommerkroppen #bedreliv #bedrehelse #forventninger

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits