juli 2012

Den magen min altså...

Puh, i går var vi ferdig med første etappe av flyttinga: Alt flyttelasset er stabla inn i kjellerstua i nyhuset, og står klart der til vi får overta på onsdag. Vi har også fått vasket ut og levert fra oss nøklene fra forrige bolig, så nå har vi tre dager i "ingenmannsland".


I eske #101 finnes duker, håndklær og bilder. Her snakker vi system ja!

Men all den flyttinga har virkelig tatt på. Jeg er ufattelig sliten, har virkelig brukt kroppen mye nå, og stresset med å bli ferdig. Vanligvis ville magen min vært kjempedårlig i en slik stund... Men nå vet dere, nå er jeg faktisk forstoppet! Merkelig følelse altså. Men må vel bety at jeg snart er frisk igjen, medisinen funker og tarmene funker! 

Men jeg ble litt lei av å ikke ha vært på do på tre dager. Følte meg skikkelig oppblåst, og så nesten gravid ut så full var magen. Så i går kveld og i hele dag har jeg mumset moreller til den store gullmedaljen, og nå rumler det og kjennes ut som det snart skal skje noe. Spennende informasjon, men slikt høres med på en slik blogg som denne!

PS. Flyttinga vår ble slik som jeg truet med i fjor, isbjørnen fra nord (meg) bar blomstene, mens pingvinen min fra sør (kjæreste) bar eskene... ;) 

Miss HaDa

Miss HaDa

26, Trondheim

Hei, jeg heter Hanne og jeg går mye på do! Dette er en blogg om livet mitt og hvordan det er å være kronisk syk. Jeg fikk diagnosene Morbus Crohn (tarmbetennelse) i 2009, og IBD-relatert artritt (leddgikt) i 2012, og lærer fremdeles hvordan jeg best kan takle dem i hverdagen. Det ønsker jeg å dele her, for å gi innsikt og forståelse. Jeg skriver om oppturer, nedturer og oppdaterende småprat. I tillegg til oppdateringer på medisinfronten og om undersøkelser og kontroller på sykehuset.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits